Dragii nostri clienti, se implinesc aproape trei ani de cand va suntem de ajutor in gasirea celor mai inspirate cadouri pentru persoanele dragi si tot atatia de cand ne bucuram de aprecierea voastra, atat prin mesajele directe catre noi, prin poze si filmulete cu produsele noastre primite de la voi, cat si prin recenziile excelente primite din partea voastra.

In aceasta perioada dificila am considerat ca este timpul sa facem un pic mai mult si sa ajutam cu totii cat putem sistemul medical din Romania. Mica noastra echipa si-a unit fortele azi si lucram cu totii la campania „Totul va fi bine!” pentru ca speram din tot sufletul ca Totul Va Fi Bine!

Regulamentul campaniei „Totul Va Fi Bine!”

Incepand cu 20 Martie 2020, pe site-ul happy-gift.ro se desfasoara campania „Totul va fi bine!” cu urmatorii „Termeni si Conditii”:

  1. Campania se cumuleaza cu alte reduceri / oferte promotionale
  2. Nu exista un termen limita pentru campanie. Aceasta va rula atata timp cat fondurile incasate si redirectionate sub forma de bani sau bunuri catre sistemul medical din Romania va fi necesar
  3. 40% din incasarile generate din vanzarile produselor din categoria Totul Va Fi Bine! vor fi folosite pentru a ajuta sistemul medical din Romania
  4. Ajutorul se va acorda prin redirectionarea banilor in contul specificat de institutiile abilitate din Romania sau prin achizitionarea de bunuri in functie de indicatiile pe care le vom primi de la institutiile abilitate.
  5. Happy Gift va publica atat pe site-ul www.happy-gift.ro cat si pe canalele media care-i apartin cum vor fi donate sumele stranse din campanie si catre cine, astfel incat aceasta actiune sa fie clara si transparenta.
  6. Pentru orice nelamuriri legate de campanie ne puteti contacta la 0371 471 150 sau la office@happy-gift.ro

Tinem sa precizam clar ca noi, personalul Happy Gift, nu dorim sa profitam de aceasta situatie in care ne aflam cu totii si ca facem aceasta campanie doar cu scopul de-a ajuta si nu pentru profituri personale. Daca aveti si alte idei prin care putem ajuta in aceasta perioada dificila, va rugam sa ne contactati si promitem ca vom face tot ce ne sta in putinta. Cand ne trimiteti propunerile dvs va rugam sa luati in considerare ca nu suntem unul din site-urile mari ale Romaniei care au batut recorduri de vanzari luna de luna in ultimii ani, dar garantam ca in masura posibilitatilor vom ajuta.

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in aceste momente,

Echipa Happy Gift