Instructiuni Incarcare Poze

Incepand cu vara anului 2017, Facebook a facut cateva schimbari majore cu privire la modul de trimitere catre un link extern. Ca urmare a acestor schimbari, orice link deschis din aplicatia Facebook, nu mai foloseste browserul telefonului dumneavoastra, ci se deschide intr-o previzualizare Facebook, acesta fiind motivul pentru care unii dintre dumneavoastra intampina dificultati in a incarca imaginile dorite pentru personalizare.

Mai jos va vom arata mai multe moduri prin care puteti rezolva acest inconvenient.

1. Setarea aplicatiei Facebook

In coltul din dreapta sus a aplicatiei Facebook aveti un icon (3 linii orizontale), apasati pe el, apoi cautati, deruland pana la ,,Setarile Aplicatiilor” ,aici cautati in continuare : ,,Linkurile se deschid extern” si apasati butonul care activeaza setarea.

2. Folosirea Chrome

Un alt mod de a rezolva problema incarcarii imaginilor este cel al deschiderii www.happy-gift.ro in browserul dumneavoastra, in exemplul de fata este Chrome.

In coltul din dreapta sus al telefonului dumneavostra veti vedea un icon format din 3 puncte asezate vertical, in urma apasarii acestuia se v-a deschide o fereastra noua unde trebuie sa apasati ,,Deschide in Chrome”

Chrome

Personalizare

Setari Facebook